zaterdag 2 september 2017

Start van het nieuwe schooljaar!

1 september 2017.
Een dag om nooit te vergeten !

De kinderen werden door de leerkrachten en de directeur hartelijk verwelkomd en er volgde een korte speech.   Iedereen luisterde gespannen en zag er tevreden en ontspannen uit.

Vervolgens werden we onmiddellijk voor een aantal uitdagingen gesteld.  Iedere uitdaging tot een goed einde brengen bracht onze school een ster op.
Na de welkomstspeech van de directeur moesten wij, leerlingen van de school, met alle mama's, papa's, oma's, opa's, juffen en meesters een heel lange ketting maken en zo de hele omtrek van de speelplaats en het voetbalplein vullen. Indien dit lukte, was de eerste ster binnen.
Na veel getrek en gesleur was de ketting volledig!   ONZE  EERSTE  STER  WAS  BINNEN!!!!

Na deze eerste uitdagingen mocht iedereen naar binnen om de nieuwe klas te zien. 
Juf Emmy duidde iedereen zijn kapstok aan en daarna gingen we met z'n allen naar binnen. 
We werden al onmiddellijk in groepjes van 3 verdeeld en mochten met een opdrachtenblad zelf op verkenning naar alle hoekjes in de klas.  Ieder groepje deed het voorbeeldig.  Als we klaar waren, kregen we onze plaats toegekend en mochten we snuisteren in alle zaken die we van de school kregen.  Amai,  dat was de moeite hoor!
HARTELIJK DANK, MENEER  DIDIER!!!


               

Gedurende de hele dag werd er gelopen, gedronken (wees gerust: het was maar water), piramides gebouwd, in vreemde talen gesproken, op de speelplaats getekend, en nog zo veel meer!En wat denken jullie ervan!!!   
Onze school is vanaf nu een school met 10Geen opmerkingen:

Een reactie posten